Verzenden & retourneren

Verzenden

Funko Pops!

De verzendkosten binnen Nederland zijn € 4,95. Voor alle Mighty Collectors uit België zijn de verzendkosten € 8,50. Alle pakketten worden verzonden via PostNL. Het verzenden is gratis als je een bestelling plaatst van minimaal €150,-.

Funko Pop! Pins

Voor de Funko Pop! Pins geldt dat deze binnen Nederland worden verzonden als brievenbuspakket voor € 3,45. De Pop! Pins worden verzonden in een luchtkussenenvelop, zodat je je Pins goed beschermd ontvangt.

Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling zonder opgave van reden te annuleren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om ons te laten weten dat je je Pop! retour wilt sturen kan je in 'Mijn account' onder 'Mijn bestellingen' je bestelling selecteren. Wanneer je op 'Artikelen retourneren' klikt, kom je in een scherm waar je kan selecteren welke artikelen je wilt retourneren. Je kan de reden opgeven waarom je je Pop! wilt terug sturen en of je hier bijvoorbeeld een nieuwe Pop! of je geld voor terug wilt. Wanneer je je retourformulier hebt verstuurd zullen we je retourzending verwerken.

Als je als gast je bestelling hebt gedaan in onze webshop dan vragen we je een mail te sturen naar retouren@themightycollector.nl. In deze mail moeten je naam, bestelling en factuurnummer duidelijk vermeld staan.

Wanneer wij je retourmelding binnen hebben zal je via MyParcel een mail krijgen. Hierin staan de instructies voor het retour sturen van je Pop! De betaling van de retour worden direct gedaan door middel van iDeal, zodat je bij je dichtsbijzijnde postkantoor alleen nog maar het pakketje hoeft af te geven.

Wij verwachten uiteraard dat de Pop! netjes in de doos wordt teruggestuurd met dezelfde zorg die wij hieraan hebben besteed. Vergeet niet de retoursticker die je hebt ontvangen van MyParcel na de iDeal betaling te plakken op de doos!

Houd er rekening mee dat veel van de Pops! die wij verkopen handgemaakt zijn of in kleine hoeveelheden geproduceerd worden. Een kleine afwijking of misvorming kan af en toe voorkomen ondanks de scherpe controles. In dit geval is het niet mogelijk om te ruilen voor een andere Funko Pop!.


Voor verdere informatie kun je terecht bij onze Algemene voorwaarden.